Cesnakové rybie filé
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
mrazené rybie filé
3
strúčiky
cesnaku
1
liter
studená voda
citrón
4
PL
hladká múka
1
PL
mletá červená paprika
1
ČL
vegeta
1
štipka
mleté čierne korenie
soľ
olej na opekanie
postup
1.
Filé dáme najskôr do studenej vody a roztlačíme do nej cesnak. Filé necháme vo vode asi hodinu.
2.
Po vybratí ho trochu osušíme. Pokvapkáme ho citrónovou šťavou, osolíme, okoreníme. Filé potom obalíme v múke, ktorú sme si predtým zmiešali s paprikou, vegetou a korením.
3.
Na panvicu si dáme rozohriať olej a opekáme na ňom v múke obalené rybie filé z oboch strán. Podávame so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.