Kuracie zeleninové fašírky
nízka
náročnosť
ingrediencie
1/2
ks
kurča
1
ks
kaleráb
1
ks
petržlen
1
ks
cibuľa
1
ks
mrkva
1
ks
vajce
1
ks
rožok
5
strúčikov
cesnaku
mleté čierne korenie
rasca
soľ
olej na vyprážanie
strúhanka
vegeta
majorán
postup
Mäso odoberieme od kostí. Očistíme cibuľu, mrkvu, petržlen a kaleráb a pomelieme spolu s rožkom a mäsom na mäsovom mlynčeku. Do tejto zmesi primiešame vyšľahané vajcia, koreniny, soľ, pretlačený cesnak a podľa potreby zahustíme strúhankou. Zo zmesi vytvarujeme fašírky, obalíme ich v strúhanke a vypražíme.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.