Teľacie mäso prešpikované šunkou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
teľacie pliecko
50
g
šunka
50
g
maslo
štipiek
soľ
1
stonka
rozmarín
300
ml
zeleninový vývar
1
PL
hladká múka
postup
Mäso umyjeme, osušíme, prešpikujeme šunkou, osolíme a posypeme rozmarínom. Na rozohriatom masle opečieme zo všetkých strán, podlejeme vývarom a prikryté dusíme domäkka. Počas dusenia obraciame a podľa potreby podlievame horúcou vodou. Mäkké mäso vyberieme, šťavu vydusíme na tuk, poprášime múkou, opražíme, zalejeme trochou horúcej vody a niekoľko minút varíme. Mäso nakrájame na plátky, vložíme do šťavy a necháme zovrieť. Podávame s opečenými zemiakmi.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.