Pikantná roštenka
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzia roštenka
trochu
olej
štipiek
soľ
štipiek
mleté čierne korenie
1
PL
horčica
trochu
hladká múka
1
ks
cibuľa
1
ks
červená paprika
1
ks
oranžová paprika
1
ks
čili paprička
200
ml
zeleninový vývar
200
g
zemiaky
3
ks
celé nové korenie
1
PL
mletá červená paprika
1
ks
bobkový list
2
PL
kečup
trochu
petržlenová vňať
postup
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na malé reznníky, okrajové blany narežeme, naklepeme, osolíme a okoreníme. Z jednej strany potrieme horčicou a obalíme v hladkej múke. Na rozohriatom oleji opečieme z oboch strán. Vo výpeku opražíme cibuľu nakrájanú nadrobno, štipľavú papričku, papriku nakrájanú na kocky. Potom pridáme mletú papriku, bobkový list, nové korenie, mäso, podlejeme horúcim vývarom, prikryjeme a dusíme 30 minút. Potom pridáme zemiaky nakrájané na kocky, kečup, osolíme, podlejeme potrebným množstvom horúcej vody, prikryjeme a dusíme domäkka. Nakoniec posypeme nasekanou vňaťou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.