Pridať recept

Palacinky z amarantovej múky

2
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

240 g
amarantová múka
120 g
solamyl
4 PL
cukor
850 ml
voda
štipiek
soľ
trochu
olej na vyprážanie

postup

Zo surovín vypracujeme hladké cesto. Necháme ho na 20 minút odležať a ak by zhustlo, prilejeme ešte trochu vody. Panvicu ľahko vymastíme olejom a vysmážame na nej z oboch strán palacinky, ktoré potrieme medom, džemom alebo orieškovou nátierkou podľa chuti.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Palacinky s ovocím
Palacinky na 100-vky spôsobov
Palacinky jednoznačne patria medzi najobľúbenejšie jedlá na celom svete a majú nato pádny dôvod. Dajú sa...
Domáce instantné zmesi
Domáce instantné zmesi: Šetria čas, energiu aj peniaze
Instantné zmesi neuveriteľne šetria čas, peniaze i námahu. Avšak tie, ktoré nájdeme v supermarketoch sú plné...
no image dobruchut.sk
Amarantová múka
Amarantová múka je charakteristická svojim žltým až béžovým sfarbením a korenistou vôňou. Vyrába sa...
Tvarohová nátierka
Čo na raňajky? 30 skvelých receptov na dokonalý štart do nového dňa
Raňajky sú jedným z najdôležitejších jedál dňa. Často na ne nemáme dostatok času ani energie. Preto vám...
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ktorá múka je na palacinky najlepšia? Objasníme vám to
Ako pripraviť cesto na palacinky, aby bolo chrumkavé a mierne nadýchané? Je možné pripraviť palacinky z tmavej,...