Pridať recept

Pečené bravčové karé

ingrediencie

750 g
bravčové karé
podľa chuti
soľ
trochu
olej
3 ks
celé čierne korenie
3 ks
borievka
3 ks
cibuľa

postup

Mäso umyjeme, osušíme a posolíme. Na pekáči rozohrejeme olej, mäso opečieme, pridáme korenie, borievky, cibuľu nakrájanú na štvrtky a zalejeme vriacou vodou. Prikryté pečieme vo vyhriatej rúre 90 minút. Počas pečenia obraciame a polievame. Mäkké mäso odkryjeme a necháme sčervenieť. Podávame s horčicovou omáčkou.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Radoslav45
27.2.2022 08:51 | |
+1 -0
Na akej teplote sa pečie??
Podobné články
Maso kacacina
Mäso - všeobecne
Mäso, ktoré je čerstvé treba skladovať v chladničke najviac 4 dni, a ak je v mleté spotrebovať ho treba do 12...
Bravcove maso
Bravčové mäso, jeho časti a využitie
Tento druh zaraďujeme do červeného mäsa. Je veľmi výživné, pretože obsahuje plnohodnotné bielkoviny,vitamíny...
Bravcove maso
Bravčové mäso
Mäso kupujte vždy čerstvé, pretože na mrazenom poriadne nevidíte v akom je stave. Ak je mäso kvalitne vyrezané...
Bezstarostné varenie: Jedlá z pliecka do jedného pekáča
Bezstarostné varenie: Jedlá z bravčového pliecka do jedného pekáča
Takéto varenie sa vám bude nepochybne páčiť. Stačí vám nakrájať všetky suroviny, zamiešať v plechu...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...