FOTORECEPT: Slaný ryžový nákyp s mäsom a brokolicou
4
porcie
60
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
mäso
500
g
brokolica
400
g
ryža
250
ml
kyslá smotana
2
ks
vajce
150
ml
mlieko
trochu
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
postup
1.
Mäso (ja som použila kozacinu), ale môže byť ľubovoľné nakrájame na kocky a podusíme na panvici, keď je mäso takmer mäkké pridáme brokolicu.
2.
Medzitým si uvaríme ryžu klasickým spôsobom. A zmiešame smotanu s vajíčkami, jemne osolíme, okoreníme a rozriedime mliekom.
3.
Do zapekacej misy dáme polovicu ryže, naukladáme mäso s brokolicou, prikryjeme zbytkom ryže a zalejeme smotanovou zmesou. Dáme zapekať do rúry na polhodinu na 200 stupňov.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
masla
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.