Mexický guláš
nízka
náročnosť
ingrediencie
300
g
hovädzie mäso
40
g
masť
1
ks
cibuľa
75
g
bravčová šunka
mletá červená paprika
soľ
mäsový vývar
40
g
parmezán
3
ks
rajčiak
petržlenová vňať
postup
1.
Cibuľu posekáme nadrobno a speníme na masti. Mäso pokrájame na kocky, pridáme k cibuli a opražíme. Potom pridáme pokrájanú šunku a mletú červenú papriku.
2.
Osolíme, podlejeme mäsovým vývarom, pridáme olúpané nakrájané rajčiaky a udusíme do mäkka. Guláš posypeme parmezánom a ozdobíme petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.