Kapusta na rumunský spôsob
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
hlávková kapusta
2
ks
cibuľa
50
g
tuk
500
g
bravčové mäso z pliecka
podľa chuti
soľ
250
g
paradajka
postup
1.
Cibuľu pokrájame nadrobno a opražíme na tuku do sklovita. Pridáme na kocky pokrájané bravčové pliecko, osolíme a prikryté dusíme asi pol hodinu. Popritom si pokrájame na rezance hlávkovú kapustu a pridáme ju k podusenému mäsu.
2.
Premiešame s horúcou vodou a pomaly dusíme prikryté. Nakoniec pridáme pokrájané a olúpané paradajky, podľa potreby dosolíme a udusíme do mäkka.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.