Bravčové mäso zapekané so syrom
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
rezne z krkovičky
1
téglik
kyslá smotana
400
g
údený syr
olej
soľ
mleté čierne korenie
postup
Mäso mierne naklepeme, osolíme, okoreníme a prudko opečieme z oboch strán na oleji. Mäso potom uložíme na plech, na ktorý sme vyliali aj výpek. Nastrúhaný syr dáme na rezne, zalejeme kyslou smotanou a pečieme 30 až 40 minút vo vyhriatej rúre pri teplote 180 °C. Môžeme podávať so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.