Pridať recept

Kuracie fašírky s hubami

ingrediencie

450 g
kuracie mäso mleté
2 ks
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
1 zväzok
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
200 g
huby
1/4 liter
kyslá smotana
2 PL
horčica

postup

1.
Jednu cibuľu si pokrájame nadrobno a pridáme do pomletého mäsa. K tomu pridáme pretlačený cesnak, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, korenie, soľ a všetko dobre premiešame. Vytvarujem si guličky a tie necháme ešte asi pol hodinu niekde na chladnom mieste.
 
2.
Fašírky si opečieme zo všetkých strán na rozpálenom oleji (stačí málo oleja). Potom fašírky vyberieme. Do výpeku pridáme očistené a pokrájané huby a dusíme domäkka. Potom pridáme horčicu, smotanu, osolíme, okoreníme a krátko ešte podusíme. Omáčkou polejeme fašírky. Môžeme podávať s ryžou, opekanými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Mladé a zdravé huby škoda sušiť. Naložte ich do pohárov!
Zopár tipov a rád, ako správne sterilizovať lesné huby.
Jasminova ryza
Kulinárske umenie, hudba a móda sa v Bratislave spojili v celok
Tvárou kulinárskeho podujatia Taste of Garden bol šéfkuchár Shahaf Shabtay.V metropole Slovenska sa začiatkom...
hliva ustricová
Hliva ustricová - zázračná huba!
V posledných rokoch je hliva veľmi obľúbenou pochúťkou, ktorá sa dnes už bežne využíva v kuchyni ako...
TOP
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Zbierka 11 receptov na tie najlepšie karbonátky: Stačí pridať túto surovinu a už nikdy nebudú vysušené, perfektný trik!
Čo dnes uvariť? Pripravili sme si pre vás bohatú ponuku overených receptov na obľúbené karbonátky, aj zopár...
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Recept na nadpozemské mäsové fašírky. Takto budú vždy mäkké a šťavnaté!
Fašírky sú v našej kuchyni veľmi obľúbené a doprajeme si ich kedykoľvek počas týždňa ale aj ako...