Kuracie fašírky s hubami
nízka
náročnosť
ingrediencie
450
g
kuracie mäso mleté
2
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
1
zväzok
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
200
g
huby
1/4
liter
kyslá smotana
2
PL
horčica
postup
1.
Jednu cibuľu si pokrájame nadrobno a pridáme do pomletého mäsa. K tomu pridáme pretlačený cesnak, nadrobno posekanú petržlenovú vňať, korenie, soľ a všetko dobre premiešame. Vytvarujem si guličky a tie necháme ešte asi pol hodinu niekde na chladnom mieste.
2.
Fašírky si opečieme zo všetkých strán na rozpálenom oleji (stačí málo oleja). Potom fašírky vyberieme. Do výpeku pridáme očistené a pokrájané huby a dusíme domäkka. Potom pridáme horčicu, smotanu, osolíme, okoreníme a krátko ešte podusíme. Omáčkou polejeme fašírky. Môžeme podávať s ryžou, opekanými zemiakmi.
Podobné recepty
Ak chcete schudnúť, zjedzte každý deň jeden balíček. Má nízky obsah kalórií a vysoký obsah bielkovín
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.