Vianočný kapor na pive
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
kapor
250
ml
svetlé pivo
2
PL
olej
1
ks
cibuľa
citrónová šťava
50
g
maslo
mletá rasca
mletá červená paprika
soľ
korenie
postup
Kapra osolíme, okoreníme, pokvapkáme trošku pivom a vložíme asi na hodinku do chladničky. Potom na oleji osmažíme cibuľku a vložíme na ňu kúsky kapra. Zalejeme zvyšným pivom, mierne pokvapkáme citrónovou šťavou, okoreníme rascou a paprikou, pridáme maslo a na miernom ohni dusíme do zmäknutia.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.