Pridať recept

FOTORECEPT: Kuracia živánska

ingrediencie

kuracie mäso
slanina
paprika
cibuľa
klobása
paradajka
zemiaky
bravčová masť
soľ
korenie

postup

1.

Mäso si osolíme a okoreníme.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
 
2.

Ostatné suroviny si nakrájame.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
3.

Vymastíme si pekáč, rozložíme slaninu.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
4.

Poukladáme zemiaky, osolíme.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
5.

pridáme cibuľu,

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
6.

slaninu, klobásu,

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
7.

papriku, paradajku,

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
8.

mäso,

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
9.

a zas cibuľa, slanina, klobása, paprika, paradajka.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
10.

Nakoniec zemiaky a slanina.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
11.

Zakryjeme a pečieme.

Fotorecept: Kuracia živánska
Fotorecept: Kuracia živánska
Zdroj: Natalia_786
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
visitor.care
21.3.2021 09:42 | |
+4 -8
...tá slaninka nakoniec asi pod zemiaky, lebo sa spáli na uhoľ...
131190karol
4.10.2017 23:56 | |
+58 -18
Chcel by som sa opýtať, ako dlho a pri akej teplote to treba piecť ?
Anonymný nick
11.2.2021 10:03 | |
+12 -26
Presne mi toto napadlo...Chlapi majú postreh...:D A ešte na ktorom poschodí v rúre....
Podobné články
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
6 trikov, ktoré úplne zmenia váš pohľad na prípravu kuracieho mäsa
Sociálne siete nevynechávajú ani oblasť varenia a prípravy jedál. Viete, ako jednoducho vybrať šľachu...
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajica? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Kde a ako skladujete surovú hydinu a vajcia? Toto sú dôležité odporúčania odborníkov proti prenosu vírusu vtáčej chrípky
Zvýšte opatrnosť! Kde a ako by ste mali všetky jedlá z hydiny vrátane vajec skladovať a ako s nimi manipulovať...
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Čo znamená biely povlak na klobáse? Dá sa ešte jesť?
Vyberiete klobásu z chladničky a chystáte sa ju nakrájať, keď si všimnete biely povlak na jej povrchu. Čo...
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Rebríček mäsa s nízkym obsahom cholesterolu. Tušíte, ktoré má najmenej zo všetkých?
Ľudia potrebujú cholesterol na správne fungovanie. Nie je však až také ťažké prekročiť správnu hladinu,...