FOTORECEPT: Cestoviny s cícerom a údeným tofu
2
porcie
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
200
g
bezlepkové cestoviny
200
g
údené tofu
1
ks
cícer
1/2
ks
šťava z citróna
3
strúčiky
cesnaku
4
PL
olivový olej
5
PL
sójová omáčka
studená voda
postup
1.
Tofu syr nakrájame na kocky a zalejeme sójovou omáčkou. Vložíme do chladničky na 15 min.
2.
Medzitým uvaríme cestoviny podľa návodu.
3.
Cícer z konzervy premiestnime do misky (vodu z konzervy vylejeme), pridáme šťavu z citróna, pretlačený cesnak a olivový olej.
4.
Všetko spolu rozmixujeme na hladkú kašu. Podľa potreby pridáme i trochu (cca 1 dcl) studenej vody, aby bola kaša vláčna.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.