Pikantné grilované rebierka
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
500
g
bravčové rebierko
125
ml
olej
2
PL
chilli omáčka
1
PL
mleté čierne korenie
soľ
1
ks
chilli paprika
1
ks
zelená chilli paprička
postup
Zmiešame olej s chilli omáčkou, soľou a korením. Rozpolíme chilli papričky a odtránime jadierka. Papričky umyjeme a nakrájame na tenké pásiky, potom nasypeme do omáčky. Rebierka rozkrájame na jednotlivé kosti a potrieme omáčkou, uložímena hodinu do chladničky marinovať. Potom mäso vyberieme, položíme na mriežku a ugrilujeme dochrumkava. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dobruchut.sk
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.