Vyprážané jahňa
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
jahňacie predné mäso
podľa chuti
soľ
200
g
masť
40
g
hladká múka
2
ks
vajce
100
g
strúhanka
postup
1.
Z mäsa vyberieme kosti, umyjeme ho a pokrájame na kúsky. Vložíme ich do vriacej vody, po piatich minútach vyberieme a dáme na chladné miesto vychladnúť.
2.
Potom ich osušíme, posolíme, obalíme múkou, rozšľahanými vajcami a strúhankou a vyprážame v horúcej masti.
3.
Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.
Podobné recepty
V rebríčku najobľúbenejších špecialít dosiahla popredné miesto delikatesa našich susedov. Ako sa umiestnili slovenské jedlá? Ukázali sme chrbát aj takým dobrotám ako ravioli či germknödel
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.