Losos so špenátom
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
filety z lososa
400
g
listový špenát
3
PL
olivový olej
2
PL
maslo
2
PL
citrónová šťava
1
ČL
korenie na ryby
1/2
ČL
vegeta
podľa chuti
drvené čierne korenie
podľa chuti
soľ
4
lístky
bazalka na ozdobenie
postup
1.
Filety z lososa očistíme, umyjeme a osušíme. posypeme ich korením na ryby, osolíme a pokvapkáme citrónovou šťavou a na oleji pečieme z obidvoch strán asi 10 minút dozlatista.
2.
Listy špenátu opláchneme a krátko sparíme vriacou vodou. Necháme odkvapkať a zľahka nakrájame. Nakrájaný špenát krátko podusíme, dochutíme vegetou a korením. Lososa pri podávaní dozdobíme bazalkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.