Cviklový sirup s medom
10
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
surová cvikla
lesný med
pohár na zaváranie
postup
Cviklu si ošúpeme, umyjeme a nakrájame alebo nastrúhame. Ja ju srtrúham pretože skôr pustí šťavu. Do pohára dáme vrstvu cvikle a polejeme polievkovou lyzicou medu mozme aj dvomi a takto pokracujeme kym sa nám cvikla neminie alebo kym nebude pohár plný....Pohár uzavrieme a dáme na slnečne miesto najlepšie na okno. Používame podla potreby 3-4x denne 1 polievkovú lyžicu.
Podobné recepty
Vieme, čo treba pridať do marinády a mäso sa bude doslova rozplývať na jazyku, len jedna surovina navyše, toto je ona!
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
bye3
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.