Pečený zajac
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,2
kg
zajac
600
g
masť
10
g
mleté čierne korenie
50
g
cibuľa
50
g
kečup
20
g
hladká múka
1
dl
červené víno
podľa chuti
soľ
postup
1.
Zajaca dobre umyjeme, odblaníme. Potom ho osolíme, okoreníme, dáme na rozohriatu masť a opečieme.
2.
Opečené mäso vyberieme, na masti opražíme cibuľu pokrájanú nadrobno, pridáme kečup, podlejeme vodou, vložíme späť mäso a v mierne teplej rúre upečieme.
3.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme múkou, prilejeme červené víno, povaríme a precedíme na pokrájané mäso.
4.
Podávame so špagetami poliatymi maslom.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.