Krtkova torta s banánmi
8
porcií
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
balíček
čokoládový korpus
4
ks
banán
3
PL
jahodový džem
250
ml
smotana na šľahanie
1
balíček
stužovač
postup
1.
Upečený alebo kúpený čokoládový korpus vydlabeme tak, aby po obvode ostala cca 2 cm stena. Vydlabaný korpus odložíme nabok, neskôr ho budeme potrebovať.
2.
Vnútro korpusu natrieme jahodovým džemom a poukladáme naň napoly rozkrojené banány. Tie zakryjeme šľahačkou, ktorú sme vymiešali so stužovačom. Zo šľahačky urobíme väčší kopček.
3.
Odložený korpus rozmrvíme v rukách a posypeme ním šľahačku. Torta by mala vyzerať ako krtinec. Vložíme ju do chladničky a dáme ju vychladnúť.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.