Polievka z hovädzieho srdca
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
hovädzie srdce
80
g
koreňová zelenina
1
ks
cibuľa
1
strúčik
cesnaku
trochu
celé čierne korenie
podľa chuti
soľ
podľa chuti
voda
postup
1.
Umyté srdce dáme variť do studenej vody. Neskôr pridáme očistenú zeleninu, 3-5 zrniek čierneho korenia, soľ a pomaly varíme.
2.
Uvarenú polievku precedíme a zavaríme do nej závarku alebo pridáme vložku.
3.
Uvarené srdce podávame s rajčiakovou, kôprovou alebo cibuľovou omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.