Cestovinový šalát s paprikou a salámou
2
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
zelená paprika
60
g
saláma
100
g
cestoviny fusilli
1
ČL
posekaná petržlenová vňať
1
ČL
kapary
2
PL
biely jogurt
3
PL
ricotta
morská soľ
mleté čierne korenie
extra panenský olivový olej
postup
1.
Cestoviny uvaríme v osolenej vode. Papriku očistíme, rozkrojíme na polovicu a položíme na plech. Ochutenú soľou, čiernym korením a pokvapkanú olejom pečieme v rúre 5 minút.
2.
Potom papriku a salámu narežeme na rezance alebo kocky, pridáme k vychladenej cestovine spolu s kaparami, petržlenovou vňaťou, jogurtom a ricottou. Dochutíme soľou, čiernym korením a premiešame.
3.
Podávame s listami šalátu a sušenými paradajkami, ktoré pokvapkáme olivovým olejom.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.