Vanilková zmrzlina s tradičným tekvicovým olejom
1
porcia
5
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
pohár
vanilková zmrzlina
2
ml
tradičný tekvicový olej
postup
1.
Vanilková zmrzlina (napríklad stačí aj obyčajná nanuková torta, ale taká pravá z vanilkových strukov je neporovnateľne lepšia). Ak je zmrzlina v mrazničke viac ako 12 hodín, pred podávaním ju treba dať na 30 - 60 minút do chladničky, aby nebola ako kameň.
2.
Keď je zmrzlina vhodná na podávanie, naporciujeme a polejeme tekvicovým olejom. Môžeme tiež posypať tekvicovými bezšupkovými jadierkami. Príjemné vychutnávanie.
3.
Poznámka: Niektoré kúpené zmrzliny sú zdobené napríklad čokoládou, tú treba dať preč alebo najprv zjesť. Aj taká obyčajná zmrzlina s vanilkovou príchuťou bude s tekvicovým olejom chutiť lepšie.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.