Pridať recept

Ragú z drobkov

ingrediencie

1000 g
kuracie drobky
1500 g
zemiaky
150 g
mrkva
100 g
petržlen
100 g
cibuľa
200 g
paradajkový pretlak
50 g
múka
150 g
olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie
trochu
bobkový list

postup

1.
Dobre očistené a umyté drobky osolíme a trochu opečieme na panvici. Potom ich zaprášime múkou a opekáme ešte niekoľko minút.
 
2.
Opečené drobky dáme do kastróla, polejeme vodou, pridáme rajčinový pretlak a zakryté dusíme na miernom ohni.
3.
Asi za 1/2 h pridáme očistené nakrájané zemiaky a zeleninu (mrkvu, petržlen, cibuľa), všetko vopred opražené, korenie a bobkový list. Opatrne spolu premiešame a dusíme ešte 1/2 h.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať