Egrešový džem
15
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
egreš
cukor
postup
1.
čím viac tým lepšie:) egreše umyjeme zbavime koncov a pomelieme na masovom mlynčeku. Dáme do hrnca pridáme cukor.. na cca 3,5L som dala 2kg cukru a varíme aspon 2hodiny
2.
Kto chce moze preliat cez gazu aby neboli zrniečka no nam nevadia:) nepridavam ani ziadne konzervanty nic.. džem bol pri vareni pomerne riedky co som sa bala ze aj ostane ale krasne stuhol.. takze dame do poharikov, zakrutime a dame hore dnom..necham do druheho dna chladnut..
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.