Bruschetta s grilovanou paprikou
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
žltá paprika
2
ks
červená paprika
1
ks
paradajka
1
ks
červená cibuľa
2
PL
olivový olej
1/2
PL
balzamový ocot
2
strúčiky
cesnaku
postup
1.
Dve žlté a dve červené papriky rozrežeme pozdĺžne na polovice. Odstránime semienka a membrány a kožou nadol ich vložíme do horúceho grilu. Grilujeme na jemno. Ochladíme v mikroténovom vrecúšku a tmavú kožu ošúpeme.
2.
Papriku pokrájame na tenké rezančeky a vložíme do veľkej misy. Pridáme 1 malú červenú cibuľu, pokrájanú nadrobno, olivový olej, balzamový ocot a roztlačené strúčiky cesnaku. Chlebíky trošku opečieme na hrianky a potrieme zmesou.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.