Pomazánka z droždia
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
3
dkg
stužený tuk
3
dkg
cibuľa
15
dkg
droždie
5
dkg
maslo
2
ks
vajce
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie, horčica
postup
1.
Na tuku speníme nadrobno pokrájanú cibuľu, na to pridáme droždie a popražíme tak dlho, až kým nestratí zápach, nezačne sa pripekať a voňať ako mäso.
2.
Potom ho odložíme, pridáme vajcia a dopražíme dohusta. Do vychladnutého pridáme maslo, soľ, mleté korenie a horčicu. Nátierku dobre premiešame a necháme v chlade stuhnúť.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.