Plzeňské medailónky
10
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
250
g
bravčová masť
1
kg
cibuľa
500
g
paradajka
100
g
strúhaný tvrdý syr
Medailónky
500
g
hoväzdie mleté mäso
500
g
mleté bravčové mäso
80
g
žemľa
2
ks
vajce
50
g
cibuľa
1
g
mleté čierne korenie
10
g
cesnaku
30
hrstí
soľ
postup
1.
Zo surovín na medailónky sa vymieša cesto z ktorého formujeme 20 medailónkov, ktoré pruko opečieme na masti.
2.
Na zbytku masti vložíme nadrobno nakrájanú cibuľu, osmažíme do červena.
3.
Hotové medailónky polejeme šťavou, každžý medailónik ozdobíme plátkom rajčiny a nastrúhaným syrom. Dáme krátko zapiecť do rúry.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.