Pečené bravčové koleno
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
bravčové koleno
trochu
mleté čierne korenie
trochu
olej
trochu
soľ
2
strúčiky
cesnaku
4
ks
cibuľa
900
ml
zeleninový bujón
postup
1.
Kolená umyjeme, osušíme, posypeme korením, v pekáči na rozohriatom oleji prudko opečieme z oboch strán a vyberieme.
2.
1 KL soli vymiešame s pretlačeným cesnakom, pridáme 2 PL oleja a dobre vymiešame. Natrieme na opečené kolená a vložíme do pekáča.
3.
Pridáme očistenú, štvrtky nakrájanú cibuľu, zalejeme horúcim bujónom, prikryjeme a vložíme do vyhriatej rúry. Z každej strany pečieme asi 40 min. Potom odkryjeme a za častého polievania vypečenou šťavou necháme sčervenať.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.