Sekaná
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
mleté hovädzie mäso
150
g
zeler
2
ks
mrkva
3
ks
krajec chleba
2
ks
vajce
2
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ
trochu
petržlenová vňať
trochu
mleté čierne korenie
trochu
mletý muškátový oriešok
4
ks
uvarené vajce natvrdo
postup
1.
Mleté mäso, pomletý zeler, postrúhané mrkvy a cibule zmiešame s ostatnými surovinami okrem vajec uvarených na tvrdo. Chlieb však najskôr namočíme do vody a dobre vyžmýkame. Premiešame a dochutíme soľou.
2.
Formu na srnčí chrbát vymastíme a naplníme ju pripravenou mäsovou zmesou, ale len dopoly. Na ňu poukladáme olúpané vajcia, prikryjeme ich zvyškom mäsovej masy a dáme piecť do vyhriatej rúry.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.