Šunka plnená chrenovým krémom
nízka
náročnosť
ingrediencie
10
ks
šunka
1/4
liter
šľahačka
2
ks
syr Lučina
2
PL
chren
1/2
KL
soľ
1
PL
sterilizovaná kápia
1
PL
petržlenová vňať
postup
1.
Lyžicu neušľahanej šľahačky zmiešame s Lučinou, ostatnú smotanu vyšľaháme a spojíme s rozmiešaným syrom.
2.
Pridáme jemne nastrúhaný chren, na kúsky nakrájanú kápiu a pokrájanú petržlenovú vňať. Krém ľahko osolíme a premiešame.
3.
VPlátky šunky potrieme krémom a zrolujeme, dáme vychladiť a podávame ako lahodný predkrm.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.