Boršč
stredná
náročnosť
ingrediencie
100
g
údené mäso
500
g
hovädzie rebro
200
g
koreňová zelenina
1
PL
cukor
1
PL
ocot
1
ks
cibuľa
1
ks
bravčové koleno
1/2
ks
kapusta
200
g
cvikla
celé varené zemiaky
kyslá smotana
postup
1.
Do studenej vody dáme variť údené mäso, rebro, bravčové kolienko, prípadne nožičku alebo chvost a na koniec očistenú koreňovú zeleninu. Medzitým podusíme cviklu, ktorú pokrájame na rezance, pridáme uvarené mäso obraté od kostí a pokrájané na kocky a dovaríme do mäkka. Na záver všetko dochutíme octom a cukrom.
2.
Servírujeme horúce s varenými zemiakmi a hustou kyslou smotanou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.