Baranie stehno prešpikované slaninou a cesnakom
5
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
600
g
baranie stehno
60
g
slanina
20
g
cesnaku
40
g
masť
10
g
hladká múka
postup
Celé baranie stehno popreťahujeme plátkami slaniny, strúčikmi cesnaku pokrájanými po dĺžke, posolíme a dáme na plech. Pridáme masť, podlejeme vodou a pečieme. Počas pečenia podlievame vlastnou šťavou. Stehno vyberieme a šťavu zaprášime múkou, povaríme. Podávame s chlebom a šalátom alebo zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Od detstva mám blok, keď vidím rascovú polievku s vajíčkom, hovorí šéfkuchár Martin Novák otvorene. Rád má však túto klasiku (rozhovor)
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.