Maďarská roštenka
4
porcie
stredná
náročnosť
ingrediencie
4
ks
roštenka
2
ks
cibuľa
4
ks
cesnakové strúčiky
2
ks
paprika
3
ks
rajčina
trochu
olej,hladká múka
podľa chuti
soľ,korenie,rasca,bazalka,mletá sladká parika
postup
1.
Roštenku umyjeme a narežeme na okrajoch.Jemne naklepeme,osolíme,okoreníme.Na panvici zohrejeme 3 lyžice oleja.Roštenku obalíme v múke a opečieme prudko na oleji z oboch strán.
2.
Mäso vyberieme z nádoby.Do nádoby dáme zosklovatieť cibuľu,pridáme cesnak, lyžicu sladkej papriky,rascu,rajčinový pretlak a bazalku.
3.
Všetko premiešame a dusíme 6 minút.Mäso vrátime do panvice,zakryjeme pokrievkou a dusíme do mäkka.Na záver pridáme ošúpané rajčiny a papriky pokrájané na rezance.Ešte chvíľu podusíme.
Podobné recepty
Nikdy ju nedávajte do vývaru! Zmení chuť, farbu a nebude ani lepší. Aj napriek tomu ju mnoho ľudí používa
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.