Hovädzí plátok na cesnaku
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
cibuľa
40
dkg
hovädzie mäso
2
ks
cesnakové strúčiky
podľa chuti
soľ
postup
Nerozmrznuté mäso rýchlo nakrájame na plátky,naklepeme a prudko opečieme na cibuli,ktorú sme osmažili do sklovita.Podlejeme a necháme dusiť do mäkka.Hotové mäso na tanieri,tesne pred podávaním potrieme s cesnakom zmiešaným so soľou. Ako prílohu podávame zemiaky,špenát,alebo zemiakové knedle.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.