Papriky plnené bylinkovým syrom
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
zelená paprika
1
ks
červená paprika
300
g
tavený syr
50
ml
smotana
1,5
zväzky
pažítka a kôpor
2
ks
paradajka
korenie
soľ
postup
1.
Papriky umyjeme, osušíme a odrežeme vrchy. Lusky zbavíme semenníku a bielych vnútorných prekážok. Smotanový syr zmiešame so smotanou až na krém. Kôpor a pažítku umyjeme a najemno nasekáme. Nasekané bylinky pridáme do krému.
2.
Povrch paradajok narežeme na kríž a na niekoľko sekúnd ponoríme do vriacej vody. Hneď schladíme studenou vodou a opatrne olúpeme. Potom ich nakrájame na štvrtiny, a potom na kocky, ktoré tiež vmiešame do bylinkového syra ( krému ). Krém osolíme a okoreníme. Potom ho naplníme do paprík a vložíme do chladničky. Papriky pred podávaním nakrájame na plátky. Pre dekoráciu a lesk môžeme jemne poliať olejom a bylinkami.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.