FOTORECEPT: Pečené zemiaky s tuniakovým dressingom
nízka
náročnosť
ingrediencie
1,5
kg
zemiaky
trochu
maslo
podľa chuti
grilovacie korenie, soľ
DRESSING
1
konzerva
tuniak
1
ks
cibuľa
1
PL
tatárska omáčka
1
ks
kyslá smotana
podľa chuti
vegeta
postup
1.
Zemiaky očistíme, narežeme na menšie kúsky. Na plech dáme olej, pridáme zemiaky, kúsky masla, korenie a 1-1,5 dcl vody. Pečieme pri teplote 220°C cca 50 minút.
2.
Pripravíme si ďalšie ingrediencie.
3.
Cibuľku narežeme nadrobno, pridáme 1 PL tatárskej omáčky, 1 celú kyslú smotanu, tuniaka z konzervy, korenie.
5.
Podávame. Dobrú chuť!:)
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.