Pridať recept

Rybacie fašírky

ingrediencie

1 kg
pangasius
3 hrnčeky
ovsené vločky
4 ks
mrkva
1 ks
cibuľa
1 ČL
soľ
1 ČL
čierne korenie
1 ČL
kari

postup

1.
Rybu rozmixujeme, mrkvu nakrájame na drobné kúsky, cibuľu tiež na drobno. Pridáme soľ, koreniny.
 
2.
1,5 hrnčeka vločiek rozmixujeme (pomelieme), pridáme k rybacej zmesi. Dosypeme podľa potreby celé vločky (používam tie jemné, sú také drobnejšie).
3.
Hmota je mazlavejšia. Tvarujeme guľky, ktoré namočíme v miske s olivovým olejom a ukladáme na vymastený pekáč.
4.
Trošičku podlejeme vodou, len aby sa nám neprilepili a pečieme zakryté asi 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať