Hovädzie mäso na horčici
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
hovädzie plátky
trochu
mleté čierne korenie
trochu
soľ
trochu
plnotučná horčica
2
PL
olej
1
ks
cibuľa
1
PL
hladká múka
1
kocka
bujón
postup
1.
Plátky naklepeme, osolíme a okoreníme, z oboch strán natrieme horčicou a opečieme na rozohriatom tuku. Plátky vyberieme a na oleji speníme nakrájanú cibuľu.
2.
Potom ich dáme naspäť, zalejeme vodou a dusíme domäkka. Šťavu zahustíme hladkou múkou, dochutíme bujónom a ešte povaríme. Ako prílohu podávame dusenú ryžu, zemiakovú kašu alebo varené zemiaky.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.