Grilovaný bravčový bôčik
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
kg
bravčový bôčik
1
ks
cibuľa
1
ks
bobkový list
1
ČL
soľ
1
strúčik
cesnaku
1
šálka
pivo
1
ks
alobal
postup
1.
Bravčový bôčik povaríme v troške vody z rozštvrtenou cibuľou, soľou, bobkovým listom a cesnakom 1 hodinu. Môžeme to urobiť aj deň pred.
2.
Uvarený bravčový bôčik narežeme asi na 2 cm široké plátky. Z elektrickej trúby vyberieme rošt, obložíme ho alobalom tak, aby zostal kraj otočený smerom nahor.
3.
Plátky bravčového mäsa potrieme pivom a položíme nie príliš husto vedľa seba. Grilujeme z oboch strán 4 minúty, plátky pri tom obraciame a občas potierame pivom. Ako príloha je vhodná kyslá kapusta.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.