Pridať recept

Reďkovkové sendviče

ingrediencie

3 zväzky
reďkovka
3 ks
syr tavený
100 g
rastlinné maslo
2 ks
vajce
pažitka
chlieb
soľ

postup

Maslo necháme zmäknúť, a potom ho vymiešame s taveným syrom. Vajcia necháme uvariť natvrdo, ochladíme, zbavíme ich škrupiny a cez cesnakový lis ich pretlačíme k maslu a syru. Reďkovky očistíme a polovicu z nich nastrúhame nahrubo. Taktiež pridáme do nátierky. Pažítku tiež nakrájame a pridáme do nátierky. Ochutíme soľou. Na sendvič natrieme nátierku a na ňu naukladáme kolieska reďkovky. Môžeme zakryť druhým sendvičom alebo môžeme nechať odkrytý. Ako ozdobu použijeme plátok uhorky.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Varené vajíčka
Video: Ako vyzerá vajce v 3. až 10. minúte varu?
Ako bude vyzerať vaše vajíčko po 3, 4 až 10 minútach varenia v slanej vode? Odpoveď nájdete vo videu:
vajce
Poznáte označenie vajíčok?
Podľa akosti sa vajíčka rozdeľujú do dvoch tried, pre maloobchodný predaj sú určené iba čerstvé vajcia...
Cesnakovo – šunkové rolky
Cesnakovo – šunkové rolky: Zmiznú skôr, ako stihnú vychladnúť
Kysnuté cesto potreté nátierkou z masla, čerstvej pažítky a voňavého cesnaku zrolované spolu so šunkou a syrom.
Vaječný žĺtok
Video: Ako oddeliť žĺtka od bielok?
Najlepšie recepty na nadýchané piškóty, bábovky, či cupcakes, začínajú rovnako: Oddelíme žĺtka od bielkov...
Smotanová polievka s reďkovkou
Reďkovka
Reďkovky pochádzajú z oblasti Blízkeho Východu. Niektoré zdroje však tvrdia, že majú pôvod v Japonsku. Na...