FOTORECEPT: Špaldový makovec s hrozienkami
12
porcií
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
ks
vajce
1
hrnček
med
2
hrnčeky
mak
2
hrnčeky
špaldová múka
1
ks
citrón
2
hrste
hrozienka
1
balíček
kypriaci prášok do pečiva
2
hrnčeky
ryžové mlieko
postup
1.
Pomletý mak dáme do misy a pridáme múku a prášok do pečiva. Premiešame.
2.
Potom pridáme med, 2 vajcia, rozrobené ryžové mlieko a sparené hrozienka.
3.
Na záver pridáme kôru z jedného citróna. Všetko poriadne premiešame.
4.
Cesto vylejeme na pekáč, ktorý sme si vopred vystlali papierom na pečenie a boky potreli maslom. Pečieme pri teplote 200 stupňov približne 50-60 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.