Sviečkovica s hubami
2
porcie
30
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
hovädzia sviečkovica
mleté čierne korenie
soľ
tekvicový olej
červené víno
80
g
huby
postup
Mäso nakrájame na tenšie plátky, osolíme ich a okoreníme. Potom naň nakvapkáme tekvicový olej, červené víno a odložíme asi na 2 hodinky do chladničky. Odležané mäso potom vyberieme z chladničky a pomaly opečieme na rozohriatom oleji. huby najskôr rozoberieme a naparíme ich. Plátky mäsa, ktoré sme opiekli podávame s naparenými hubami a so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.