FOTORECEPT: Bryndzové halušky
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
téglik
bryndza
230
g
zemiaky
120
g
hladká múka
podľa chuti
soľ, slanina
1
ks
vajce
postup
2.
Zemiaky postrúhame na jemno. Pridáme soľ, vajce a podľa hustoty pridáme múku a zmiešame na mierne hustú hmotu.
3.
Do vriacej vody cesto pretlačíme haluškárom. Halušky premiešame. Hotové sú vtedy, keď vyplávajú na povrch.
Podobné recepty
Už nikdy vám neprasknú! Toto tajomstvo poznajú iba skúsení kuchári, urobte grilované klobásy bez prasklín, krásne chrumkavé a vždy chutné
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Araya.Askim
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.