Zeleninové fašírky
5
porcií
40
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
2
ks
mrkva
1
ks
petržlen
50
g
hrášok
100
g
karfiol
2
ks
vajce
2
ks
žemľa
strúhanka
soľ
vegeta
mleté čierne korenie
olej
postup
Zeleninu nakrájame na menšie kúsky a uvaríme do mäkka. Žemle namočíme do vody a vodu z nich vytlačíme. Keď nám trocha vychladne zelenina, zmiešame ju so žemľami, pridáme vajíčka a trocha strúhanky. Dochutíme soľou, čiernym korením a vegetou. Všetko spolu poriadne premiešame a vlhkými rukami vyformujeme fašírky, ktoré obalíme v strúhanke. Vyprážame na rozohriatom oleji. Fašírky podávame so zemiakmi na rôzne spôsoby.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.