FOTORECEPT: Nákyp à la Koložvárska kapusta
4
porcie
75
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
hrnček
ryža guľatá
300
g
bravčové mäso mleté
100
g
klobása na grilovanie
1
ks
cibuľa
2
strúčiky
cesnaku
podľa chuti
červená mletá paprika, soľ morská, korenie mleté čierne
500
g
kyslá kapusta
1
PL
petržlenová vňať
postup
1.
Na panvicu s trochou oleja dáme orestovať nakrájanú cibuľku a cesnak, pridáme mleté mäso, a nakrájanú klobásku. Osolíme a okoreníme zmes. Podusíme pár minút, aby bolo mäso mäkké.
2.
Uvaríme si ryžu. Necháme trocha vychladnúť.
3.
Do vymastenej zapekacej misy dáme najprv kyslú kapusty, polovicu ryže, potom mäsovú zmes...
4.
...potom zbytok ryže a nakoniec kyslú kapustu
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
dorisa
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.