Kuracia nátierka
4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
2
hrnčeky
voda
2
ks
kuracie prsia
1/4
ks
zeler
1
ks
červená pparika
1
PL
bylinky
1
ks
celé nové korenie
štipiek
mleté čierne korenie
štipiek
soľ
2
PL
biely jogurt
postup
1.
Zeler očistíme, kuracie prsia umyjeme a vložíme do hrnca, pridáme nové korenie, zalejeme ho dvoma hrnčekmi vody, osolíme a uvaríme domäkka.
2.
Vodu zlejeme a mäso aj zeler necháme vychladnúť na tanieri. Zeler a mäso pokrájame na menšie kúsky, vhodíme ich do mixéra aj s trochou vývaru a všetko rozmixujeme na hladkú kašu.
3.
Nátierku dochutíme soľou, korením, vmiešame do nej nasekanú papriku, bylinky a jogurt. Poriadne premiešame a podávame natreté na čerstvom pečive.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.