Pridať recept

FOTORECEPT: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa

Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Zdroj: dorisa
3
porcie
35
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

450 g
údené mäso varené
500 g
zemiaky
1 ks
vajce
3 PL
hladká múka
1 ks
cibuľa
2 ks
strúčik cesnaku
majoranka, rasca, čierne mleté korenie, soľ
olej na vyprážanie

postup

1.
Pripravíme si suroviny
Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Zdroj: dorisa
 
2.
Zemiaky očistíme nastrúhame spolu s cibuľou a cesnakom, pridáme hladkú múku, vajce, soľ, korenia, dôkladne premiešame. Vyytvorí sa haruľové cesto.
Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Zdroj: dorisa
3.
Uvarené údené mäso nakrájame na asi 1cm plátky. Potom ho obaľujeme v haruľovom ceste a vyprážame na rozpálenom oleji. Podávame s kyslou kapustou, ktorú sme mierne udusili.
Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Fotorecept: Babičkine tajomstvo z údeného mäsa
Zdroj: dorisa
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Babickine mucniky a ine dobroty
Babičkine múčniky a iné dobroty
Babičkine múčniky a iné dobroty - Ďalšia skvelá kniha do série R.Magáta, tentoraz pre mlsné jazýčky...
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Najčastejšia chyba pri varení zemiakov: Vkladáte zemiaky do studenej alebo vriacej vody?
Možno si myslíte, že varenie zemiakov je jednou z najjednoduchších kulinárskych úloh? Budete prekvapení, keď...
TOP
Ako zahustiť zmes na zemiakové placky? Zabudnite na múku, toto je oveľa lepší spôsob! Budú vždy krásne
Ako zahustiť zmes na zemiakové placky? Zabudnite na múku, toto je oveľa lepší spôsob! Budú vždy krásne chrumkavé a veľmi chutné
Krásne chrumkavé placky a bez použitia múky? Poradíme, ako na to. Výsledok vás určite prekvapí.
Zozelenenie zemiakov
Pozrite sa, či ich nemáte doma: Stačí hrubšia šupka? Je to mýtus! Zelené zemiaky sú jed
Všetci máme radi zemiaky. Ak nie varené, tak v podobe pečených, zemiakových placiek alebo hranolčekov. Ukazuje...
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...