Bravčové závitky s kapustou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
plátky
bravčové stehno
soľ
mleté čierne korenie
1
ČL
mletá rasca
1
PL
horčica
Plnka
2
PL
maslo
80
g
údená slanina
1
ks
cibuľa
200
g
hlávková kapusta
1/2
šálka
biele víno
1
zväzok
petržlenová vňať
100
g
nastrúhaný syr
postup
1.
Plátky mäsa osolíme, okoreníme, posypeme rascou a potrieme horčicou.
2.
Plnka: Na rozpustenom masle vyškvaríme slaninu pokrájanú na kocky. Pridáme k nej nadrobno pokrájanú cibuľu a opečieme. Zalejeme vínom a necháme odpariť. Ochutíme soľou, korením, primiešame posekanú petržlenovú vňať a postrúhaný syr.
3.
Pripravenú plnku rozdelíme na plátky mäsa, stočíme a previažeme niťou. Závitky opečieme zo všetkých strán na rozpustenom masle. Potom ich zalejeme vínom a dusíme 35 minút.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.