Pridať recept

Ananásový krém

ingrediencie

1 konzerva
ananás
2 ks
vaječný žĺtok
10 g
želatína
70 g
cukor
1/4 liter
smotana na šľahanie
1 PL
práškový cukor
kakaový prášok

postup

1.
V kotlíku vyšľaháme vaječné žĺtky s cukrom. Potom ho postavíme do horúcej vody a šľaháme dokým nezhustne. V troche teplej vody rozpustíme želatínu a pridáme ju do krému.
 
2.
Keď nám krém trochu vychladne pridáme doň tuhú osladenú šľahačku. Všetko dobre premiešame. Ananásový krém podávame v miskách alebo pohároch. Na vrch krému dáme vyšľahanú šľahačku a všetko posypeme kakaom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať